Podcast:
Lyt til fremtidens
madlandskaber
Er du evigt nysgerrig på madens forunderlige verden?
I partnerskab med FoodSHIFT 2030 undersøger Madland i flere podcast-episoder, hvordan fremtidens madlandskab kan se ud. Lyt med her, og bliv klogere på, hvem der driver den bæredygtige forandring af vores madsystemer.
Omstilling til lokale råvarer i restauranter og kantiner med Line Rise Nielsen
Hvordan bliver den bæredygtige omstilling håndgribelig og virksom og ikke mindst nemmere at kommunikere for professionelle køkkener, der gerne vil handle mere lokalt?
Mød Line Rise Nielsen, Lab Leader i FoodSHIFT 2030 og stifter af Changing Food.
Regenerativt jordbrug med Sandra Villumsen
En regenerativ jordbrugsbevægelse gror i Danmark. Mød jordbrugs-iværksætter Sandra Villumsen fra Farendløse Mosteri og medstifter af foreningen Regenerativt Jordbrug.
Cirkulær omstilling med Karin Beukel
Kan cirkulær mad blive Danmarks nye vindmølleindustri? Og hvordan kan små som store spillere være med til at knække koden for brugte ressourcer og anvende nye løsninger for cirkulær omstilling? Mød Karin Beukel, cirkulær iværksætter og medstifter af Circular Food Technology og Agrain.