Cirkulær omstilling med Karin Beukel

 

Kan cirkulær mad blive Danmarks nye vindmølleindustri? Og hvordan kan små som store spillere være med til at knække koden for brugte ressourcer og anvende nye løsninger for cirkulær omstilling? Mød Karin Beukel, cirkulær iværksætter og medstifter af Circular Food Technology og Agrain. Karin har et brændende ønske om at ændre verden med en ny enestående teknologi, der forvandler restprodukter, fra eksempelvis produktionen af øl og whisky, til mad. En teknologi med ambitiøse globale perspektiver.  

Bliv klogere på cirkulær mad i podcasten her, og følg desuden Karin og Circular Food Technologys arbejde på deres hjemmeside. Du kan også følge Agrain på Instagram og Facebook.

Denne podcast er sponsoreret af Koalition og FoodSHIFT 2030. 

Du kan også lytte her:

5fb399a079191c84021cfdef__MG_0960-p-800.jpg

Karin Beukel

Cirkulær iværksætter og medstifter af Circular Food Technology og Agrain.

Circular Food Technology har siden 2018 arbejdet med upcycling af restprodukter fra industriproduktionen af mad.

Rester, som eksempelvis mask fra ølproduktion, forvandles til næringsrige og velsmagende produkter som mel, chips og andet.

Karins anbefalinger - bliv klogere på cirkulær produktion med:

Agrain på Instagram

FoodSHIFT 2030’s webinar Shaking Up the Food System

Ideo om fremtidens mad gennem visionære øjne

 
Previous
Previous

Regenerativt jordbrug med Sandra Villumsen